El Kızı Muğla'da nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi El Kızı nerede çekiliyor?

El Kızı Muğla'da nerede çekiliyor merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz'ın oynadığı dizi bu akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile de ilgi çeken dizi büyük beğeni topladı. Peki El Kızı hangi ilde çekiliyor?

Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve büyük beğeni toplayan El Kızı dizisi nerede çekiliyor merak ediliyor. Sevilen dizinin ikinci bölümü 30 Ekim 2021 tarihinde yayınlandı. İzleyici El Kızı dizisinin nerede çekildiğini merak etmeye başladı. Peki El Kızı nerede çekiliyor? El Kızı Muğla'nın neresinde çekiliyor?

EL KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

El Kızı dizisi Muğla'nın Ula ilçesinde çekiliyor. Bunun yanısıra El Kızı Marmaris'in köyceğiz ve Gökova Körfezi'nde çekiliyor.

Sevda Erginci'nin Ezo Bozdağlı, Fikret Kuşkan'ın Resul Bozdağlı rolünü oynadığı El Kızı dizisinde Sİnan Arslan, Nur Yazar, Macit Koper gibi isimler de yer alıyor.

Dizide bir öğretmen kızı olan Ezo annesinin erken vefatı sebebiyle zalim bir baba ve sert bir babaanne elinde yetişmiştir. Sevgisiz ve itilip kakılarak büyüyen Ezo’nun hikayesinin konu alındığı dizide genç kadının büyüyüp güçlü bir hale gelişi ve bu süreç içerisinde yaşadığı bütün zorluklar konu alınmaktadır.

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber