Ekrem İmamoğlu ve Ayşe Arman sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar?

Ekrem İmamoğlu ve Ayşe Arman sevgili mi? Oda TV yazarı Sabahattin Önkibar,bir videoda Ekrem İmamoğlu ile ilgili değerlendirme yaptı.Önkibar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.Önkibar, "Bu, Ayşe Arman ile sevgili mi?" ifadesini kullandı. Peki Ekrem İmamoğlu ve Ayşe Arman sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Ekrem İmamoğlu ve Ayşe Arman sevgili mi? Gündeme bomba gibi bir iddia düştü.Oda TV yazarı Sabahattin Önkibar, Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği medya ilişkilerini değerlendirdiği bir video yayınlandı. Önkibar, İmamoğlu'na "uyarılarda" bulundu. Önkibar, "Bana başka şeyler de söylediler; "Bu, Ayşe Arman ile sevgili mi? Niye gidip de çalışmayan, karşılığı olmayan birine bu röportajı veriyor, bu değeri veriyor, bu kıymeti veriyor?" ifadelerini kullandı.

Önkibar bu konu hakkında görüşlerini ise şöyle aktardı;

"Bana başka şeyler de söylediler; "Bu, Ayşe Arman ile sevgili mi? Niye gidip de çalışmayan, karşılığı olmayan birine bu röportajı veriyor, bu değeri veriyor, bu kıymeti veriyor?

Dedim ki; 'Vallahi de billahi de böyle bir ihtimal milyarda bir söz konusu değil!'

Onunla orada o fotoğrafları veremezsin, verirsen 'sevgili' derler, ki asla değilsin bunu ben de biliyorum!"

 AYŞE ARMAN

Türk gazeteci ve köşe yazarı. Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Tiyatro sanatçısı Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'le evlidir. Oyuncu olarak ilk kez 2011 yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

1969 doğumlu olan Ayşe Arman'ın annesi Veronica Arman Almandır ve balerindir. Babası Mehmet Arman'dır. Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'le evlidir. Alya adında bir kızları vardır. Betül Mardin'in gelinidir. 4 şubat 2011'de gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Röportaj ve yazılarında feminist üslup ve hareketleri, LGBT haklarına yönelik aktivist söylemleri dikkat çekmektedir.

Dudak dolgusu nasıl yapılır? Dudak dolgusu sonrası şişlik nasıl geçer? Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı üzerine kahkahalı yayın! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu canlı yayında sinir krizi geçirdi
Sonraki Haber