Ege ve Akdeniz'de hissedilen şiddetli deprem! Bakan Kurum'dan ilk açıklama geldi! Can kaybı var mı?

AFAD, Akdeniz'de 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem Muğla'da da hissedildi. Bakan Kurum depremle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Son dakika depremleri:  AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü Akdeniz'de korkutan bir deprem meydana geldi.

Saat 15.37'de yerin 30 kilometre altında gerçekleşen depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 5.7, AFAD ise 5.4 olarak duyurdu.

İşte deprem merkez üssü;

ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Akdeniz olarak kayıtlara geçen deprem, Muğla başta olmak üzere Antalya, Aydın ve Denizli illerinde de hissedildi.

BAKAN KURUM AÇIKLADI! CAN KAYBI VAR MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Akdeniz'de meydana gelen, başta Muğla olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor." ifadelerini kullandı.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber