Eddie Newton'a Abdullah Avcı darbesi!

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine yeni aday! Lige kötü başlamasının ardından yapılan toplantıda yeni teknik direktör arayışına giren bordo-mavili ekip, Beşiktaş'ın eski hocası Abdullah Avcı için girişimde bulunacak.

Trabzonspor'un lige iyi başlayamaması yönetimi harekete geçirdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu dün İstanbul'da bazı yöneticilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantının ana konusu teknik direktör Eddie Newton oldu.

ABDULLAH AVCI'NIN KAPISINI ÇALACAK

Bazı yöneticiler, "Newton ile devam etmemiz hata olur. Daha ligin başındayken değişikliğe gidelim" görüşünü ortaya attı. Bir başka grup da bu fikre destek verip sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı'ya teklif götürülmesini istedi. Yapılan değerlendirme sonrası teknik adam için net bir karar çıkmazken, Abdullah Avcı ile bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Bu hafta içinde Ahmet Ağaoğlu teknik adam konusu netliğe kavuşacak.

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar yeni güne nasıl başladı? CHP'li belediye gelir gelmez 300 kişiyi işten çıkardı!
Sonraki Haber