Eda Ece küçük kıza kayıtsız kalamadı!

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, sokakta gördüğü kız çocuğuna mont aldı.

FOX TV'nin severek izlenen dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakterine hayat veren ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, yaptığı hareketle bir kez daha gönülleri fethetti. Geçtiğimiz akşam Etiler trafiğinde, ailesiyle beraber kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğu genç oyuncunun dikkatini çekti. Ailesi ile birlikte kağıt toplayan küçük kıza Ece sahip çıktı.

Eda Ece'yi gören Kader, "Ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda abla" deyince oyuncu, onu ve abisi Kenan Ali'yi alışverişe götürerek mont aldı. Başarılı oyuncu, çocukların ailesine de para yardımı yaptıktan sonra bir kağıda numarasını yazarak Kader'e verdi.

O sırada haberciler tarafından görüntülenen güzel oyuncu yaptığı yardımın göz önünde bulunmasından rahatsız oldu. Muhabirlerin "Bu tarz yardım projelerinde pek görmedik sizi, Etiler trafiğinde hiç beklemediğimiz yerde gördük" sözleri üzerine, "Bu tarz yardımlarım oluyor. Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum. Aslında gizli yaparım ama bu sefer bastınız beni" diye konuştu.

Meteorolojiden Ankara için toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden 35 il için toz taşınımı uyarısı!
Sonraki Haber