E okul veli bilgilendirme sistemi! Giriş ekranı!

E okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) öğrencilerin not durumları ve devamsızlık günleri hakkında birçok bilgiyi barındırmaktadır. E-Okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. İşte, E okul veli bilgilendirme sistemi! Giriş ekranı! Detaylar haberimizde...

Okulların ara tatile girmesi ile birçok veli VBS ekranlarından öğrencilerin not durumunu takip ediyor. E okul VBS giriş ekranı ile ders programı, sınav sonuçları ve devamsızlık sorgulama gibi birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Sisteme giriş yapmak isteyen çoğu kişi arama motorlarından VBS giriş ekranı hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. İşte, E okul veli bilgilendirme sistemi! Giriş ekranı! Detaylar haberimizde..

E OKUL VBS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-Okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. Veliler gerekli bilgileri "https://eokulyd.meb.gov.tr/" adresine girdikten sonra öğrencilerinin okul durumları ile ilgili tüm detaylara ulaşmaları mümkündür.

E-Okul sisteminde en çok yapılan işlemlerden birisi de öğrenci notunu sorgulama işlemidir. Veliler öğrencinin notlarına sisteme giriş yaparak ulaşabilir.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklanması gerekiyor.

Not sorgulama işlemli, öğretmenlerin sisteme girmiş olduğu notlar dahilinde yapılabilmektedir.

Bakan Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Böyle giderse kaçınılmaz olur 24 Nisan 2024 Çarşamba akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier ile bir araya gelecek
Sonraki Haber