E-5 karayolunda hamile kadının içinde olduğu aracın takla attığı feci kaza kamerada!

E-5 karayolu Bahçelievler mevkiinde bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracı ile iki araca çarptı. İçinde amile kadının olduğu aracın takla attığı feci kazada 3 kişi yaralanırken, kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

This browser does not support the video element.

E-5 karayolunda hamile kadının içinde olduğu aracın takla attığı feci kaza kamerada!

Kaza, Bahçelievler Yenibosna Mahallesi E-5 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emirhan Y.'nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği Megan marka 34 VT 5657 plakalı otomobil, KİA marka 59 PL 397 plakalı araca yandan çarptıktan sonra şeritten çıktı. Araç, daha sonra içinde hamile bir kadının da olduğu 28 ABR 282 plakalı araca çarptı. Hamile kadının içinde bulunduğu otomobil takla atarken, 34 VT 5657 plakalı otomobil ise metrelerce sürüklendi.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?