Duy Beni dizisinde Ekim'in sonu geldi! Rabia Soytürk fenomen yapımdan ayrılıyor! İşte son iddialar

Duy Beni dizisi hakkında ortaya çıkan şok bir gerçek hayranları üzecek cinsten. Yakın bir zamanda final yapacak iddiaları gün yüzüne çıkan Duy Beni de başrol karakterlerinden olan Ekim’i canlandıran Rabia Soytürk’ün senaryo gereğince görevine son verileceği belirtildi.

Star TV ekranlarında yaz ayına damga vuran gençlik dizilerinden Duy Beni sadece Türkiye’de değil şimdiden tüm dünyada pek çok ülkede herkesi etkiledi. Süreç Film’in yapımcılığında gerçekleşen senaryo ilk bölümden itibaren izlenme rekorları kırarken ana karakterlerde Duy Beni dizisine adeta hayat verdi.

Duy Beni dizisinde Ekim ile Melisa karakterleri şimdiden izleyenlerden tam not alırken ikili arasında olağan gelen sürtüşme ise tüm dikkatlerin üzerlerinde toplanmasına sebebiyet verdi. Lise yıllarında özellikle bazı nedenlerden dolayı öğrencilerin birbirlerine karşı uyguladıkları zorbalıkların ele alındığı Duy Beni dizisinin gerçek hayatı TV ekranlarına yansıtması bazıları tarafından ‘Onay’ alırken bazı kesim ise yaşananlara tepki gösterir olmuştu.

Özellikle 2. bölümden itibaren bir sahnenin göze batması ve kısa zamanda sosyal medyada zirvede yer alması Duy Beni adına bazı şeylerin değişmesine de olanak sağlamıştı. Kötü bir başlangıç yapmış olmasına rağmen yaz sezonunun en iddialı dizilerinden olan Duy Beni hakkında son iddialar hayranlarını biraz üzecek cinsten oldu.

Dizide Ekim karakterini canlandıran Rabia Soytürk’ün ilerleyen bölümlerde yapımdan ayrılacağı ve senaryo gereğince öleceği iddia edildi. Şimdiden bu iddialar her ne kadar bir kulis haberi olsa da yaz ayının sonunda Duy Beni dizisinin final yapacağı da konuşulmakta.

4 kişinin milletvekilliği düşürüldü ABD'de sanayi üretimi beklentiye paralel arttı İşte Trabzonspor'un yeni orta sahası! Görüşmeler başladı
Sonraki Haber