Düşük seviye bilgisayar için en iyi 3 oyun önerisi!

Düşük seviye bilgisayar için en iyi oyun önerileri haberimizde. Bilgisayarınız günün şartlarına uyum göstermiyorsa ya da yeterli donanımı yoksa endişelenmeyin. Eski bilgisayarınızla da eğlenmeniz için düşük donanıma sahip en iyi 3 oyun önerisini sizler için araştırdık.

Bilgisayarınız günün teknolojisine uyum göstermiyorsa sizler için birbirinden kaliteli oyunları sizler için derledik. Sevdiğiniz oyunların sistem gereksinimlerine uygun ve düşük seviye bilgisayarlar için oyun önerileri her zaman en çok araştırılan konular arasında oldu. Evlerde zaman geçirdiğimiz bu zor günlerde düşük donanımlı pc'ler için geliştirilmiş en iyi 3 oyun önerisi haberimizde.

DÜŞÜK SEVİYE BİLGİSAYAR İÇİN EN İYİ 3 OYUN ÖNERİSİ!

Sorunsuz eğlence için Portal 2!

Düşük seviye bilgisayarınıza en uygun oyun olarak Portal 2 önerebiliriz. Half-Life'in yapımcısı bu oyunu çıkardığında böylesine olumlu bir tepki beklemiyordu belki de. Hatta bu ilgiyi gördükten sonra ikincisini de çıkararak sorunsuz eğlence için oyunseverlere bir kıyak yaptı.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3200+

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon X800 (Pixel Shader 2.0b)

ÇIKTIĞI YIL ÖDÜLLERİ ALIP SÜPÜRDÜ!

Papers, Please!

Çıktığı yıl ne kadar ödül varsa hepsini alan Papers Please, piksel piksel oyunun kerametini anlayabileceğiniz oyundur.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: 1.5 GHz Core 2 Duo

RAM: 2 GB

Ekran kartı: OpenGL 1.4

BİR ANKARALI'NIN MACERASI!

Tüm dünyaya basit grafiklerle nasıl bağımlılık derecesinde oyun yapılır gösteren Ankaralı oyun şirketi TaleWords'ün medarıiftiharını çok düşük seviyelerdeki bilgisayarlarda oynayabilirsiniz. Şu aralar dünyayı oyunun ikincisi sallıyor ama onun sistem gereksinimleri fazla şimdilik karıştırmayalım onu.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz

RAM: 512 MB

Ekran Kartı: 3D grafik destekli 64MB ekran kartı

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber