Durumu ağırlaşan Boris Johnson'dan haber var

Koronavirüse yakalanan ve dün gece saatlerinde durumu ağırlaştığı için hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın son durumu hakkında açıklama geldi. Johnson'ın bugün de hastanede kalacağı bildirildi.

İlk kez Çin'de ortaya çıkan ve daha sonra neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs dünya genelinde 70 bin insanın ölümüne neden oldu.

Virüs hakkında sürü bağışıklığı fikrini savunan Boris Johnson'un açıklamaları dünya kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Daha önce test sonucu pozitif çıkan Johnson'un durumu kötüleşince hastaye kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN YENİ AÇIKLAMA

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve dün akşam hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme yaşandı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bugün de hastanede kalacağı bildirildi.

 "İYİ HİSSEDİYORUM" DEMİŞTİ

Ateş ve öksürük gibi belirtiler gösteren Johnson'ın 27 Mart'ta yapılan testi pozitif çıkmıştı. O tarihten beri kendini izole eden Başbakan Johnson, 3 Nisan'da yayınladığı videoda, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendimi daha iyi hissediyorum ve 5 günlük tecride rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom. Hala ateşim var ve bu nedenle hükümetin tavsiyesi uyarınca, bu belirti gidene kadar kendimi tecrit etmeyi sürdürmem gerekiyor.",

23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını dizisi 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit'in feryadı... Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada!
Sonraki Haber