Dünya'yı bekleyen korkunç son!

Son 7 ayda koronavirüs nedeniyle insanoğlunun yaşadıkları gelecek konusunda karamsar olmasına yetti de arttı bile. Kimi hala bana bir şey olmaz duygusu ile kendisini savunsa da bilim insanları da Dünya'nın geleceği ile ilgili umutsuz. Yanlış anlamayın bunun sebebi bu salgın değil. Buna sebep, ilim insanlarının yaptığı araştırmalar. Çünkün sonuçları kaygı verici... İşte yaşadığımız gezegen yani Dünya'yı nasıl bir son beklediği sorusuna cevap arayan araştırmanın sonuçları.

Bugünlerde kiminle konuşsanız aynı sözü duyarsınız. Dünya'nın sonu geliyor. Buna sebep ise salgın haline gelen hastalıklar, iklimlerde yaşanan değişimler, yüksek hava sıcaklıkları ve tabii ki hayatın bizzat insan eliyle çekilmez hale getirilmesi.

Bilimsel veriler de aslında Dünya'nın yavaş yavaş sonunun geldiğini gösteriyor.

Bilim insanlarına göre de Dünya'nın başına gelecekte pek de iyi şeyler gelmeyecek.

Su seviyesi yükselecek, yeni kıtalar oluşacak, gezegen kavrulurken yer küre yaşanmaz bir küre haline gelecek...

İşte bilimsel veriler ışığında gezegenimiz Dünya'yı ve tüm evreni bekleyen korkunç son...

Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Herkes Kerem Aktürkoğlu derken Okan Buruk'un gözdesi veda ediyor Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred?