Dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho'dan Türkçe tweet!

Simyacı, Veronika Ölmek İstiyor, Casus gibi Türkiye'de pek çok kişi tarafından okunan eserlerin yazarı Paulo Coelho, Twitter'dan Türkçe mesaj paylaştı. Geçen yıl da Türkiye'de popüler olan Simyacı kitabının Türkçe baskısı ile fotoğraf paylaşıp Türkçe olarak "En kusursuz cinayet, yaşama sevincini öldürmektir" yazan Brezilyalı yazar bu yıl da Türk okurlarını unutmadı.

Simyacı, Casus, Veronika Ölmek İstiyor, Aldatmak gibi Türkiye'de popüler olan kitapların yazarı Paulo Coelho, Twitter’dan Türk okurları için sürpriz bir Türkçe paylaşım yaptı.

GEÇEN SENE DE AYNI PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

2020 yılında da Simyacı kitabının Türkçe baskısının fotoğrafıyla birlikte “En kusursuz cinayet, yaşama sevincini öldürmektir” yazarak Twitter'dan paylaşan Coelho, Türkçe tweet sürprizini bu yıl da yineledi.

"EN KUSURSUZ CİNAYET, YAŞAMA SEVİNCİNİ ÖLDÜRMEKTİR"

Twittee kullanıcıları tarafından sevinçle karşılaşılan Türkçe tweette Brezilyalı yazar yine, "'En kusursuz cinayet, yaşama sevincini öldürmektir." dedi.

TÜRKÇE TWEET'E YOĞUN İLGİ

Türk olmayan okurlarının şaşırdığı tweetin altın "Biri lütfen çevirisini yapsın, Coelho ne demek istiyon" yorumları gelirken, Türkler " Defalarca kontrol ettim, Coelho Türkçe twit mi atmış?" şaşkınlığı yaşadı. İşte Coelho'nun Türkçe twitine gelen yorumlar...

Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024! İsrail İran'a saldırdı! Bitcoin sert düştü Şans Topu sonuçları 17 Nisan 2024!
Sonraki Haber