Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence'ın yüzünde cam patladı!

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, yeni filmi Don't Look Up'ın çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Bir bombalama sahnesinin çekimleri sırasında patlayan cam parçalarının Lawrence'ın suratına isabet etmesi sebebiyle çekimlere ara verildi.

Hollywood'un en gözde oyuncularından Oscar ödüllü Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio ile başrolü paylaştığı Don't Look Up filminin setinde talihsiz bir kaza yaşadı.

Boston'da yapılan çekimler sırasında 20 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncunun yüzüne cam patladı. Dublörün yer alacağı söz konusu bombalama sahnesinin öncesinde yaşanan olayda, Lawrence'ın yüzünün yaralandığı açıklandı.

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Ünlü oyuncunun gözünün yakınlarına denk gelen parçalar sebebiyle yüzünün belirli bölgelerinde yaralar oluştuğu söylendi. Lawrence’ın durumunun iyi olduğu belirtilirken, önlem olarak cuma günü sete ara verildiği aktarıldı.

Çekimlerine devam edilen ve Netflix’te yayınlanması beklenen filmin kadrosunda DiCaprio ve Lawrence’ın dışında Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet ve Matthew Perry gibi dünyaca ünlü isimler de yer alıyor.

JENNIFER LAWRENCE HAKKINDA

Jennifer Shrader Lawrence,  1990'DA  Kentucky'de çocuk kampı işleten bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur.

Kentucky'de bulunan Kammerer Middle School ismindeki okulda eğitim almıştır. Liseden 2 yıl erken mezun olan ve 14 yaşında oyuncu olmaya karar verdiğinde ailesiyle birlikte bir yetenek avcısına başvuran Lawreence, böylelikle 2006'da televizyon yapımlarıyla oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2008'de Jason Freeland'in yönettiği Garden Party isimli filmde küçük bir rol oynadı. Aynı yıl Guillermo Arriaga'in yönettiği büyük bir yapım olan The Burning Plain'da Charlize Theronve Kim Basinger birlikte oynadı. Bu rolüyle Venedik film festivalinde Marcello Mastroianni ödülünü aldı.

 
 
Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı Banu Parlak'ın güzellik merkezine haciz geldi Metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde arızalandı
Sonraki Haber