Dünya alarma geçti! Tüm Dünya karanlığa gömülecek! İşte tarihi

Güneş atmosferinde koronal delik olarak bilinen boşluk Dünya'ya doğru Güneş fırtınası başlatacak. Bilim insanları meydana gelecek güneş fırtınasında elektrik şebekelerin ve uydu sistemlerinin zarar göreceğini açıkladı. İşte detaylar...

Güneş atmosferinde bulunan Koronal delik olarak bilinen boşluk hakkında bilim insanları korkutan açıklama yaptı. Yarın Dünyayı 3 milyon km hızla vurması beklenen güneş fırtınası Dünyayı harekete geçirdi.

ABD’li bilim insanları 28 Kasım’da Güneş atmosferinde bir delik tespit ettiklerini duyurdu. Güneş’in ekvatorundan geçen ekvatoral koronal deliğin 'Dünya'ya bakan bir konumda tespit edildiği' belirtildi. 

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!