Dr. Hulki Cevizoğlu: CHP'nin acilen Kemal Kılıçdaroğlu'dan kurtulması lazım!

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu, 'Dualite'nin yeni bölümünde, Merkez Bankası’nı ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutarsız paylaşımlarını eleştirdi.

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Merkez Bankası’na ziyaretinin detayları konuşuldu. Cevizoğlu, Merkez Bankası'nın aleyhinde 'Dolar rekorlar kırıyor. Motorin ve benzine zam geldi. Merkez Bankası'na gideceğim, mücadele edeceğiz' sözleriyle Twitter'da paylaşım yapan Kılıçdaroğlu'nun ziyaret sonrasında 'destekliyoruz' paylaşımı yapmasını 'Bu nasıl tutarsızlık? CHP’nin derhal Kılıçdaroğlu’dan kurtulması lazım!' sözleriyle eleştirdi.

Cevizoğlu'nun açıklamalarının devamı:

"ALEYHİNDE TWEET ATTIĞI MERKEZ BANKASI BAŞKANI'NA KOŞA KOŞA GİTTİ VE ARDINDAN 'DESTEKLİYORUZ' DEDİ. BU NASIL TUTARSIZLIKTIR?"

"Kemal Bey daha dün merkez bankası başkanı için tehdit tweeti attı. Yani 'hesap soracağız, seni takip ediyoruz işte şudur bunu unutmayacağız falan' diye. Bugün koşa koşa 15.30’da Merkez Bankası Başkanı'nı heyeti ile birlikte sanki iki ülke lideri ile görüşüyormuş gibi merkez Bankası'na gidip brifing aldı. Çıktıktan sonra da 'Merkez Bankası'nı destekliyoruz' dedi. Ya bu nasıl tutarsızlıktır? Siz dün demediniz mi 'Merkez Bankası başkanı halkın zararına çalışıyor' diye. Bunu söylüyorsun gözüm üzerinde demek istiyorsun unutmadık bunu diyorsun, not ettik diyorsun, not ettik ne demek ya zamanı gelince hesabını soracağım, hesabı önüne getireceğim demek. Bugün de koşa koşa brifing alıyorsun sonra çıkışta diyorsun ki 'Desteklemeye hazırız Merkez Bankası bağımsız bir kuruluştur'. CHP’nin bir an evvel Kılıçdaroğlu’dan kurtulması lazım."

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!