Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir?

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir? Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacılarından Aylin Tözün'ün kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu soruları takipçilerden tarafından merak ediliyor. Aylin Tözün kaç yaşında nereli?

Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacılarından biri Aylin Tözün oldu. Doya Doya Moda Aylin Tözün hakkında araştırmalarına başlayan izleyenler " Aylin Tözün kimdir " " Aylin Tözün kaç yaşında " " Aylin Tözün nereli " sorularını sormaya başladılar.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacılarından Aylin Tözün hakkında detaylı aramalar başladı. Yeni sezonda farklı yarışmacıların olacağı Doya Doya Moda'da Aylin Tözün ismi ön plana çıktı.

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir?

Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacılarından Aylin Tözün, 23 yaşında ve profesyonel bir dansçı. Aslen Elazığlı olan Aylin Tözün, daha öncesinde Her Şey Güzeldir'de de yer almıştı. Ablan Star Bebeğim filminde de rol alan Aylin Tözün ayrıca Kırk Yalan filminde de oynadı.

Aylin Tözün'ün medeni hali ile ilgili bilgiler bulunmazken 10 binden fazla takipçisi olan @aylintozun adlı hesabı bulunuyor.

Cumhurbaşkanı'ndan şehit Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı İpragaz'ın kurucusu iş insanı Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti Deprem bölgesi için mücbir sebep kararı
Sonraki Haber