Doya Doya Moda 27 Kasım günü kim elendi? Günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 27 Kasım gününün birincisi kim oldu? Puan durumu nedir? İddialı tarzları ile kendilerini gösteren yarışmacılarımız, 27 Kasım günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini sergiledi. Bugün roman şıklığı konsepti ile Doya Doya Moda 27 Kasım günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 27 Kasım günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunun bomba yarışmacıları ile gündemde. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar Bugünün konsepti ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"