Doya Doya Moda 13 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda ekranların son zamanlarda en çok sevilen yarışmalarından biri oldu. Kısa süre önce birinci sezonu finali ile çok konuşulan Doya Doya Moda ekranlara ikinci sezonu ile hızlı bir geri dönüş yaptı. Doya Doya Moda 13 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda kısa süre önce yaptığı büyük finali ile çok konuşulmuştu. Birbirinden rekabetçi yarışmacıları ile büyük beden hanımların hem uygun hemde tarz giyinebiliceğini göstermişti. Doya Doya Moda ekranlara ikinci sezonu ile geri döndü.

Yarışmanın jüri koltuğunda yine Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu yer alıyor. İkinci sezon yarışmacıları bu sezonu büyük bir rekabetle başladı. Daha ilk günden tarzlarını ortaya koymaya çalışan yarışmacılar jüriden büyük eleştiri aldılar.

42 beden ve üstü yarışmacıların stillerini sergilediği Doya Doya Moda Cuma günü final yapacak. Zaman zaman tansiyonun da yükseldiği, jürilerin yarışmacıları eleştirdiği Doya Doya Moda'da bugünün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda'nın 13 temmuz birincisi 16 puan ile İmanı Dolar oldu.

DOYA DOYA MODA 13 TEMMUZ PUANLAMASI

Rümeysa Buyuran: 6

Aylin Tözün: 12

Nur İşlek: 15

Aslı Adıyaman: 9

İmani Dolar: 16

Birben Coşkun: 9

Dolandırıcılara ve kara para aklayanlara 11 ilde operasyon! Meteorolojiden İzmir için fırtına ve toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Ankara için fırtına uyarısı!
Sonraki Haber