Dosya Ve Evrak Masrafı Tarih Oluyor! 75 Bin TL'ye Kadar Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Bankalardan müşterilere sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Maddi anlamda sıkışıklık yaşayan ve ihtiyaç kredisi ile bu dertlerinden kurtulmanın yollarını arayanlar için dosya ve evrak masrafsız 75 bin TL’ye kadar kredi artık tek SMS’le direkt olarak hesaplarınıza yatıyor.

Bankalar, Kurban Bayramında müşterilerine güzel haberlerle geliyor. Tek bir talimatınız ile 50 bin liradan 75 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi için artık vakit kaybetmenize gerek kalmıyor. Hiçbir evrak ya da dosya masrafı olmadan üstelik 36 ay vade ile krediniz artık cebinize kadar geliyor ve size sadece parayı çekmek kalıyor.

İhtiyaç kredisi için bu güzel haberi bekleyen banka müşterileri gerekli olan parayı almak için de hiç vakit kaybetmiyor. Kredi için aranan şartlar arasında ise banka müşterisinin en az 18 yaşında olması ve gerekli olan tüm belgeleri en yakın banka şubesine götürmesi kalıyor. İhtiyaç kredisine başvurmadan önce yapılabilecek en mantıklı hareketlerin başında ise bankaların kredi paketleri hakkında yeterli bilgiye sahip olmak yatıyor.

Bu Fırsatı Kaçırmayın

Öncelikle bilinmesi gereken en uç noktalardan birisi de çekilecek olan kredi miktarı ile vade farkının fazlalaşması sonrasında ortaya çıkabilecek olan değişik faiz oranlarıdır. Bunun için mutlaka hesabınızın bulunduğu bankaya gitmek her zaman en avantajlıdır. Maaş ya da emekli hesabı olanlar için faiz oranları biraz daha düşük olabilmektedir.

Dönem dönem bankalar tarafından gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi kampanyalarından avantajlı bir şekilde yararlanabilmek çözüm noktası olabilir. Kredi seçimi yapmadan hemen öncede ortaya çıkabilecek rakamlara dikkat ederek kendi bütçenizi sarsmadan mutlaka aylık ödemelerinizi düzenli olarak yapmaya özen gösterin.

Banka kredileri hakkında bilinmesi gereken diğer ön önemli noktalardan birisi de kişinin yaşı ilerlediği durumlarda sigorta masrafının giderek artması olacaktır. Bu da kredi masrafının artmasının ve kişinin bütçesini aşmasına neden olabilmektedir.

Kredi Notu Oldukça Önemli

Findeks kredi notu, bir bankaya ihtiyaç kredisi yapmadan hemen önce bilinmesi gereken en önemli hususlar arasında yer almaktadır. Müşteri eğer ki banka ile iyi bir tutum içerisinde olur ve ödemeleri zamanında gerçekleştirirse buna bağlı olarak kredi notu da yükselmiş olacaktır. Kredi notunun belirlenmesinde müşterinin borçlarına sadık kalması ve ödemelerini zamanında yapması çok önemlidir.

Kredi notu yükseldiği takdirde bir sonraki dönemde kendisine sunulacak olan tekliflerinde yükselmesi doğu oranda aratacaktır. Yüksek kredi notuna sahip bir müşteri böylelikle en iyi kredi tekliflerinden de yararlanabilecektir.

Kredi notunun açıklandığı durumlarda 1-1499 arasında bir rakam varsa riskli; 1500-1900 arasında ise iyi bir durumdasınız demektir. Yani ihtiyaç kredisi alırken bu tip durumları göz önünde bulundurmak Findeks kredi notunu önceden öğrenmek avantajınıza olacaktır.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber