Doping Hafıza ücretli mi? 2021 Doping Hafıza fiyatı ne kadar?

TYT-AYT-LGS-KPSS ve DGS sınavlarına hazırlık olarak öğrencilerin okul derslerine destek için hazırlanan online eğitim platformu Doping Hafıza’ya her geçen gün ilgi daha da artmaktadır. Peki, Doping Hafıza ücretli mi, nereden ve nasıl indirilir?

Öğrencilere TYT-AYT-LGS-KPSS ve DGS sınavlarına hazırlık aşamasında ve okul derslerine destek kapsamında çağı yakalayan bir sistemi bünyesinde barındıran ve yapay zekâ teknolojisini kullanarak etkili sonuçlar alınan bir online eğitim platformu olan Doping Hafıza, akıllı cep telefonlarında Android ve iOS işletim sistemlerine yüklenebilmektedir.

Doping Hafıza platformu içerisinde öğrenciler, derslere ait özgün videolar tekrardan izlenerek, tamamı çözüm videolu yeterli sayıda soruyu çözerek hedeflerine ulaşma fırsatı yakalarlar. MEB'e bağlı bir uzaktan eğitim kurumu olan Doping Hafıza, öğretmenler tarafından da öğrencilere önerilmektedir.

Doping Hafıza ücretli mi?

Doping Hafıza uygulaması ücretlidir. İnternet sitesi üzerinden Kredi Kartı veya EFT Havale yöntemiyle satın işlemleri gerçekleştirilebilir.

Satın alma işlemini tamamladığınızda sisteme kayıt olduğunuz e-posta adresinize ulaşan Mail’de yer alan Kullanıcı Adı, Şifre ve Kurulum Bağlantısı ile eğitim platformunun kurulumunu yaparak eğitiminizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Doping Hafıza fiyatı ne kadar?

TYT Tüm Dersler+AYT Eşit Ağırlık paketi 2.799 TL’den başlayan fiyatlarla Doping Hafıza’dadır.

Doping Hafıza Android indirmek için tıklayınız

Doping Hafıza iOS indirmek için tıklayınız

Öğretmeni darp eden veli tutuklandı Elektrikli Araç Şarj Ağında Yeni Bir İş Birliği Daha Geldi Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
Sonraki Haber