Dolar ne kadar düşer? 10 TL olur mu?

Dolardaki çalkantılı değişim hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 20 TL'ye kadar yükselen dolar bugün 13,56 seviyelerine kadar düştü. Dolarda meydana gelen hızlı düşüşün ardından, "Dolar kaç TL'ye kadar düşecek?" sorusu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde...

Dolardaki hızlı değişim devam ediyor.  Haftalardır büyük bir yükselişe geçen dolardaki son iki günde meydana gelen düşüş kafaları karıştırdı. Dolardaki bu düşüş sebebiyle vatandaşlar, doların ne kadara kadar düşeceğini merakla araştırmaya başladı. Peki, Dolar ne kadar düşer? 10 TL olur mu? Ayrıntılar haberimizde... 

DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar kurunda haflardır devam eden çalkantılı yükseliş yerini hızlı bir düşüşe bıraktı. En sonra 20 TL'ye kadar çıkan dolar, bugün itibariyle 13,34 seviyelerine kadar düştü.

DOLAR NE KADAR DÜŞER? 

Son dönemdeki kurdaki hareketlilik sonucu gün içinde tarihi rekor kırarak TL karşısında 18.43'e kadar yükselen dolar, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL mevduatıyla ilgili açıklaması sonrası 14.80 seviyesine kadar düştü.

Merkez Bankası'nın faiz indirimleri sonrası yükselişe geçerek üst üste tarihi rekorlar kıran Dolar, TL karşısında bugün itibariyle 18,43'e kadar yükselmişti. 2021 yılının son kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TL mevduatıyla ilgili açıklaması sonrası Dolar, 14.80 seviyesine kadar düştü.

Survivor Berna kimdir, kaç yaşında, nereli? Türk Telekom Wi-Fi Çatı 25 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber