Doktor Selçuk Köse (Karahan) için geri sayım!

Yeni tip Koronavirüs Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alan Dr. Selçuk Köse (Karahan) için kritik 3 güne girildi. Yoğun bakımda tedavisi süren doktor Köse ile ilgili iyi haberler geliyor. Köse'nin eski eşi Filiz Gültekin, "Allah onu bize bağışladı" dedi...

Korona virüsü ile Türkiye’nin mücadelesinde, en önemli yeri alan ve büyük fedakârlıklar gösteren doktorlar ile ilgili, güzel haberler gelmeye devam ediyor.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Organ bağışı için çeşitli kampanyalar düzenleyen ve katıldığı etkinliklerde de sahneye çıkıp, gitarıyla müzik yaparak destek veren, binlerce hastanın iyileşmesinde emeği olan, 30 yıllık Göğüs Cerrahı Doktor Selçuk Köse (Karahan)’dan güzel haberler geliyor.
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde görevi başında, koronavirüs salgın hastalığına yakalanan ve 19 Mart’tan itibaren yoğun bakımda tedavi gören, doktor Köse’nin (Karahan), kritik evreyi atlatmasına üç gün kaldığı öğrenildi.

DOKTOR KÖSE’NİN (KARAHAN) DURUMUNU İLK SuperHaber DUYURMUŞTU!

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü, Öğretim Görevlisi Doktor Filiz Gültekin ile kızı Tilbe Nil, Doktor Selçuk Köse (Karahan)’nin hastaneye yatmasından itibaren, tüm gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Gültekin, kızının babası Selçuk Köse (Karahan) için gerekli olan “Favipiravir” adlı ilacın bulunması için, sosyal medyada yardım istemişti.

Gültekin’in sosyal medyadan yaptığı çağrıyı, SuperHaber gündeme getirmiş ve ilaç kısa temin edilerek, ilk olarak doktor Selçuk Köse (Karahan)’nin tedavisinde kullanılmaya başlanmıştı.



KORONA VİRÜSÜ İLE MÜCADELE EDEN DOKTOR KÖSE (KARAHAN) İÇİN TEHLİKELİ SON 3 GÜN!

Görev yaptığı hastanede ve çevresinde çok sevilen, ”yardımsever doktor” olarak tanınan, Selçuk Köse (Karahan) ile ilgili, dünden itibaren önemli bir gelişmenin daha yaşandığı belirtildi. Doktor Köse (Karahan) için geri sayımın başladığı ve ölüm oranı riski taşıyan 18 günlük kritik yoğun bakım tedavisinde son üç gün geri sayımına başlandığı ifade edildi. Süperhaber’in elde ettiği bilgilere gören Doktor Köse (Karahan)’nın tedavisinde artık sona gelindiği, 18 günlük sürenin sonunda kritik dönemeci aşacağı, ancak tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği bilgileri ulaştı.

ESKİ EŞİ SÜPERHABER’E KONUŞTU: “ALLAH ONU BİZE BAĞIŞLADI!”

Doktor Köse (Karahan)’nin eski eşi Filiz Gültekin, doktorumuzun sağlık durumundaki gelişmeleri Süperhaber’e anlattı. Bayan Gültekin, ”Allah onu bizlere bağışladı..Sağlık durumu iyi gidiyor.. Tehlikeli dönemi atlattı.. Gözlerini açtığını ve söylenenleri anladığını, yine gözleri ile onayladığını biliyoruz. Beyninde hasar kalmamasına çok seviniyoruz. Doktor Selçuk Köse (Karahan) önümüzdeki günlerde tamamen iyileşecektir, çok sevdiği kızına kavuşacak ve yine kendi hastalarına ve organ bağışı bekleyenlere, yardım elini uzatacak.. Buna yürekten inanıyoruz.” dedi.

Küflü çikolataların CEO’su eğitimi ve markayla ilgili yalan söylemiş İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Greçka nasıl yapılır?
Sonraki Haber