Doğum yapan kadınlara 600 TL'lik yardım parası veriliyor! işte Malatya doğum yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Malatya'da ikamet eden vatandaşlara "sosyal yardım programları" çerçevesinde nakit para yardımı yapıyor. Bu kapsamda, doğum yapan annelere 600 TL'ye kadar sosyal yardım parası veriliyor. İşte Malatya doğum yardımı başvuru formu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,  çalışamayan ve maddi desteğe ihtiyacı olan Türk vatandaşlarına maddi yardım sağlıyor. 

Bu çerçevede Malatya'da yaşayan, tekli veya çoklu doğum yapan kadınlara sosyal yardım para yardımı veriliyor. 

NOT: Sosyal yardımlarla ilgili haberimizde yer alan bilgiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından güncellenebilir. Sosyal yardımlar ile ilgili güncel bilgilere "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

MALATYA DOĞUM YARDIMI BAŞVURU KAPSAMI 

5.05.2015 tarihi ve sonrasında canlı doğum gerçekleştiren Türk vatandaşlarına ve Mavi Kart sahiplerine doğum yardımı yapılmaktadır. Buna ek olarak, başvuru önceliği annenindir.

Annenin Türk vatandaşı/Mavi kartlı ya da sağ olmaması halinde, başvuru aynı şartları taşıyan baba tarafından yapılır.

DOĞUM YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğum yardımı için, e-Devlet sistemi üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru için e-Devlet giriş ekranına girdikten sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak ilgili ekrana ulaşabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına yeniden aday olacak mı? ABD için olabilecek en kötü sonuç
Sonraki Haber