Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm full kesintisiz izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm full izle! Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TV8'de. Bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle Doğduğun Ev Kaderindir 22. son bölüm tek parça puhu tv üzerinden de izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Demet Özdemir'in rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm tek parça TV8 ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde; İçine ekilen şüphe tohumlarıyla Mehdi kabına sığamaz hale gelir. Burhan, Müjgan’ın karşısına bambaşka bir sürprizle çıkar. Bu ilişkilerini geri dönülmez şekilde değiştirecektir. Yaşadığı hayal kırıklığının bedelini de Mehdi’ye ödetmeye niyetlidir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mehdi’ye dair kaygısı gittikçe artan Barış ve Nermin, Zeynep için girdikleri gizli iş birliğine devam ederler. Evde ise ilk işlerini alan kadınları tatlı bir telaş sarar. Beklediklerinden çok daha zorlu çıkan bu işte imdatlarına beklemedikleri biri koşacaktır.

Zeynep içindeki huzursuzluktan kaçıp işine odaklanmaya çalışır. İş yerinde yaşanan olumlu gelişmeler ona güç verir. Mehdi ise tam tersi içindeki gücü kaybederek başına gelenlere teslim olur. Ama Zeynep‘in vicdanı yine Mehdi ile yollarının kesişmesine neden olacaktır.

Didier Drogba'nın mekik şovu sosyal medyayı salladı!