Doğa yürüyüşü ve piknik için çıkmıştı! Yaşlı adam gittiği ormanda hayatını kaybetti

Çorum’da ormanlık arazide rahatsızlanan bir kişi hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendirilen yaşlı adamın cansız bedeni yüksek rakımlı Akkaya Köyü ormanlık alanından yaklaşık iki buçuk saatte indirilirken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları Sadettin K., ve Selahattin P., ile birlikte Çorum'un Dodurga ilçesi Akkaya köyü yakınlarındaki ormanlık alanında doğa yürüşü ve piknik yapmaya çıkan Bilal Atmaca (71), aniden fenalaştı. Bir süre sonra Bilal Atmaca'nın nefes almakta zorlandığını fark eden arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Jandarma, 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA İKİ BUÇUK SAATTE İNDİRİLDİ

Yapılan sağlık kontrolünde Atmaca'nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendirilen Atmaca'nın cansız bedeni AFAD ekipleri tarafından yüksek rakımlı Akkaya Köyü ormanlık alanından yaklaşık iki buçuk saatte indirilirken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İHA

Diyanet İşleri Başkanı Arapça soruya Türkçe çeviri istedi! Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024! Şans Topu sonuçları 24 Nisan 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları!
Sonraki Haber