'Yakın zamanda İyi Parti, CHP ve HDP ortak miting düzenleyecek!'

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve SuperHaber muhabiri Zeynep Gizem Er ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve SuperHaber muhabiri Zeynep Gizem Er, 'Dualite'nin yeni bölümünde, Yörük kızı Müslüme'nin ölümü sonrası akılalmaz gerçekleri, Selahattin Demirtaş'ın muhalefete ortak miting çağrısı ile Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi tartışmalarını, İYİ Parti'nin CHP'nin ortak miting teklifini reddettiği iddiasını ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 28 Şubat darbesinin mimarlarına yönelik tartışma yaratacak ifadelerini masaya yatırdı.

"MÜSLÜME'NİN OLAYINA SOSYOLOJİK VE PSİKOLOJİK AÇIDAN YAKLAŞILMALI"

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Bu olaya adli psikoloji, sosyal psikoloji, klinik psikoloji ve sosyaloji açısından bakılmalı. Kitleler böyle bakamaz, çünkü linç kültürü vardır. Bir haber ortaya atılır, o kişi lince tabi tutulur. Bir kaynak bunu ortaya attı, cenazesi aranmaya başladı. Bunun kaynağını toplumun sorgulaması gerek. Bugün Mersin kaynaklı olarak tam tersi haberler çıktı. Toplumun önde gelenlerin açıklama yapması lazım. Biz Türkiye'de 'Ya böyle değilse'yi bile düşünemez durumdayız. Suçun kaynağı araştırılmalı. Dedesi, babası, ailesi, her şey araştırılmalı. Sabah programları bunu reyting için yapıyorlar. Toplumların açlığını, sabah kadın polisiye programlarına kurban edemeyiz. Kitleler vahşi yapıya sahip. Provokatif bir söz ya da davranış, kitleleri harekete geçirebilir. Bunun bir çok örneklerini gördük.

"HDP ORTAK MİTİNGLERDE GÖRÜNMEYECEK AMA BAYRAK HDP'NİN BAYRAĞI OLACAKTIR"

Demirtaş CHP’nin patronu mu? MYK'da görüşüp Demirtaş'a mesaj vermiş. Demirtaş'a bekle, dediğini yaptık toplandık diyor. Cezaevinde olanlar rahat tweet atabiliyor mu? Selahattin Demirtaş daha önce de toplumu sokağa çağırmıştı. Kemal Bey, Demirtaş'ın sesini mi dinlediniz, milletin sesini mi dinlediniz? Bu demokratik miting mi, isyan mitingi mi? Ortak mitinglerde tek görünmeyecek ama bayrak HDP'nin bayrağı olacaktır. CHP'nin mitingine engel olan yok.

"FETÖ KUMPASLARINDA ATATÜRKÇÜLER CEZAEVİNE ATILIRKEN KARAMOLLAOĞLU BU TAVRINI GÖSTEREBİLDİ Mİ?"

28 Şubatçılara karşı tepkili değil, onlarla helalleşelim diyor. 28 Şubat Temel Karamollaoğlu'nu rencide etmiş. FETÖ kumpaslarında Atatürkçüler cezaevine atılırken Karamollaoğlu bu tavrını gösterebildi mi?" sözlerini kullandı.

'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?