Diziler ne zaman devam edecek? Yazın diziler olacak mı? Hangi diziler sezon finali yapacak?

Diziler ne zaman devam edecek? Koronavirüs salgını nedeniyle dizilere verilen ara devam ediyor. Salgının hafiflemesi nedeniyle alınacak kararlar merak ediliyor. Hangi dizilerin ekranlara döneceği, hangilerinin sezon finali yapacağı netleşmeye başlıyor. Hayranları takipçileri oldukları dizilerin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. İşte Diziler ne zaman devam edecek? Yazın diziler olacak mı? Hangi diziler sezon finali yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Diziler ne zaman devam edecek? Hangi dizilerin ekranlara döneceği, hangilerinin sezon finali yapacağı netleşmeye başlıyor. Hayranları takipçileri oldukları dizilerin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle dizilere verilen ara devam ediyor. Salgının hafiflemesi nedeniyle alınacak kararlar merak ediliyor. İşte Diziler ne zaman devam edecek? Yazın diziler olacak mı? Hangi diziler sezon finali yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Corona virüsü nedeniyle setlerine ara verilen üç Fox TV dizisiyle ilgili yeni bir gelişme geldi. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldığı öğrenilirken, Baraj'ın 24 Temmuz'da sete çıkacağı iddia edildi.

Diğer dizilerin başlayacağı tarihle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri haberlerimizde aktaracağız.

Kolajen nedir? Ne işe yarar? Kolajenin yararları nelerdir? Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Steinmeier'e Gaziantep'te Filistin tepkisi! "İşbirlikçi Almanya"
Sonraki Haber