Diziler ne zaman başlayacak? Dizilerin başlama tarihi belli oldu mu? Dizilerin yeni bölümü ne zaman?

Diziler ne zaman başlayacak? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19 virüsü dünya genelinde çoğu ülkede ölümlere sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 4.369 kişi yaşamını yitirdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında dizi ve film setleri ertelendi. Birçok kişi dizilerin başlama tarihini merakla araştırmaya devam etmektedir. Peki, Diziler ne zaman başlayacak? Dizilerin başlama tarihi belli oldu mu? Dizilerin yeni bölümü ne zaman? Detaylar haberimizde....

Diziler ne zaman başlayacak? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına sebep oldu. Televizyon ekranlarında her gün yayınlanamkta olan diziler özet bölümü ile yayınlanmaya başladı. Dizi setleri COVID-19 virüsü önemleri kapsamında ertelendi. Çoğu dizisever dizilerin ne zaman başlayacağını merakla arama motorları üzerinden araştırmayı sürdürüyor. Peki, Diziler ne zaman başlayacak? Dizilerin başlama tarihi belli oldu mu? Dizilerin yeni bölümü ne zaman? Detaylar haberimizde...

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Corona virüsü nedeniyle setlerine ara verilen üç FOX TV dizisiyle ilgili yeni bir gelişme geldi. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldığı öğrenilirken, Baraj'ın 24 Temmuz'da sete çıkacağı iddia edildi.

Diğer dizilerin başlayacağı tarihle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin başrol oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, katıldıkları canlı yayında, dizinin ekrana dönüş tarihi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yasak Elma'nın yeni bölümleriyle ilgili açıklama yapan Şevval Sam, dizinin 4.sezon çekimlerinin 25 Temmuz'da başlayacağını duyurdu. Şevval Sam, “Yasak Elma'nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz'da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise Eylül ayında açmış oluruz” ifadelerini kullandı.

Tarihi anlaşma sonrası ABD'den ilk açıklama Altın doları tahtından indiriyor Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
Sonraki Haber