DİLAN POLAT kimdir? Dilan Polat kaç yaşında, nereli, evli mi?

Dilan Polat bir dönem Nez Demir ile olan kavgada gündeme gelmiştir. Sıla Doğu’nun canlı yayını esnada en yakın arkadaşlarından Nez Demir ile kavga eden Dilan Polat kimdir? Peki ama Dilan Polat kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Dilan Polat biyografisi…

Dilan Polat yakın bir zaman içerisinde Sıla Doğu’nun canlı yayını sırasında en yakın arkadaşlarından Nez Demir ile olan kavgayla gündemde yer almıştı. Yaşanan olayın hemen ardından Dilan Polat, canlı yayın sahibi Sıla Doğu’nun sinir krizi geçirdiği söyleyerek Nez Demir’in suçlu olduğundan bahsetmişti.

Dilan Polat Kimdir?

21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Dilan Polat, evli ve 2 çocuk annesidir. Aslen de İstanbullu olan Polat, 30 yaşındadır. Engin Polat ile evli olan ünlü isim kendisini doğum fotoğrafçılığı yaparak duyurmuştu.

Dilan Polat Güzellik Merkezi’ni açarak adını bir marka haline getiren Dilan Polat, kariyerine bu yönde devam ederek birçok ünlü ismi ağırlamıştır. Sosyal medya hesabı üzerinden de zaman zaman paylaşımlar yapan Polat, ağlayarak çektiği video ile yaşadığı dramdan söz etmişti.

Günlerdir uykudan uzak kaldığını ve tehdit edildiğini dile getiren Dilan Polat, annesini trafik kazasında kaybettiğini ancak gerçekleri söylememesi için şantaja kurban gittiğinden bahsetmişti.

Annesini ihanet nedeniyle babasının öldürdüğünü söyleyen Polat ayrıca da kendisini tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu da belirtti.

Dilan Polat Instagram’da @dilanpolat hesabını kullanmaktadır.

Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu vurdu İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Azem'in kızı Nehir geliyor Tarihi anlaşma sonrası ABD'den ilk açıklama
Sonraki Haber