DHKP-C destekli çetenin haraç baskını!

Liderliğini ‘Arap Emrah’ lakaplı eski DHKP-C militanı Emrah S.’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 23 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bu arada çetenin alacak verecek baskınlarına ilişkin görüntüleri de ortaya çıktı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 Mart'ta kent genelinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan ve elebaşılığını ‘Arap Emrah’ lakaplı tutuklu Emrah S.'nin yaptığı suç örgütüne mensup 23 şüphelinin polisteki işlemleri tamamlandı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen 23 şüpheli, bu sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Bayrampaşa ilçelerinde cinayetten gaspa, silahlı baskından yağma ve yaralamaya kadar 27 ayrı suçtan 19 vatandaşı mağdur eden çetenin yaptığı baskının görüntüleri de ortaya çıktı. Çetenin üyeleri alacak verecek meselesinden kaynaklanan tahsilat için İstanbul Esenler Otogarı’ndaki işyerine giriyor.

Müşterilerin arasında işyeri sahibine ve çalışanlarına tehdit ve hakaretler savuran çete üyelerinin işyerinden ayrıldıktan sonra vatandaşa yüksek meblağda senet imzalattıkları belirlendi.

Çete üyeleriyle yönelik yapılan operasyonlarda birlikte 1 adet kalaşnikof, 9 tabanca, 86 adet senet ve 18 çek ele geçirilmişti.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber