Derslerini kayak merkezinde işliyorlar...

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılara imza atan ve "okul her yerdedir" sloganı ile yeni şampiyonlar yetiştirmek isteyen Ağrı Spor Lisesi'nin öğrencileri, kayak ve snowboard derslerini kayak merkezinde işliyor.

Kayak branşı başta olmak üzere Türkiye ve dünya çapında yetiştirdiği başarılı sporcularla adını duyuran lise, kayak branşına yeni şampiyonlar kazandırmak için derslerinin bir kısmını okul yerine Küpkıran Kayak Merkezi'nde veriyor.

Bu sayede 800 metrelik 2 pisti bulunan kayak merkezinde beden eğitimi öğretmenleri Bülent Yüzak ve Ali Değerli tarafından profesyonel kayak ve snowboard eğitimi alan öğrenciler, söz konusu branşlarda yoğun antrenmanlar yapıyor.

Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Günlük burç yorumları 18 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? 18 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Bankaların emekli promosyonu yarışı hız kazandı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!