Depremde enkaz altında ne kadar, kaç gün sağ kalabilir?

Depremde enkaz altında ne kadar, kaç gün kalınabileceği, Kahramanmaraş depremlerinin ardından arama kurtarma çalışmalarının 10. gününde merak ediliyor. 10 ilin etkilendiği depremde birçok kişi enkaz altında yaşam savaşı vermeyi devam ederken, uzmanların hayatta kalma süreleriyle ilgili açıklamaları gündeme geldi. Peki, depremde enkaz altında ne kadar, kaç gün sağ kalınabilir? İşte uzman görüşleri ve enkaz altında kalma süreleri.

ENKAZ ALTINDA NE KADAR HAYATTA KALINIR?

Uzmanlara göre bir haftaya kadar enkaz altında hayatta kalmak mümkün. Ancak bu süre kişinin ciddi şekilde yaralanıp yaralanmadığına ve hava koşullarına bağlı olarak değişebilir.Bir afetin ardından çoğu kurtarma ilk 24 saat içinde oluyor. Uzmanlara göre ondan sonra her geçen gün hayatta kalma şansı azalıyor.Suya erişim ve nefes alabilmenin yanı sıra hava koşulları önemli faktörler arasında yer alıyor.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları