Dentiste'den ağız sağlığında bir ilk...

Diş macunu markası Dentiste Türkiye'de bir ilk gerçekleştiriyor. Yeni geliştirdiği diş macunu ile ağız sağlığında 12 saate varan koruma sağlıyor.

Dişlerin ve diş etlerinin korunması, vücut sağlığımızın bağışıklık sistemini de güçlendirmeye yardımcı olur. Dentiste’ PROBIOTIC CONSEPT diş macunu özel formülü sayesinde ağız floramazı daha sağlıklı hale getirirken;

• Probiyorik kompleks ile ağız sağlığının dengelenmesine
• Sodyum Florür ile ile diş minesinin güçlenmesine
• Cetylpyridinium Chloride ve Çinko Laktat satesinde ağız kokusunun azalmasına
• 12 saate varan ağız kokusunun engellenmesine yardımcı olur.


AĞIZ SAĞLIĞINDA PROBİYOTİKLER

Çoğu zaman ağzımızın içinde milyonlarca bakterinin konuşlanabileceğini aklımızdan çıkar. Bunların pek çoğu ağız ve vücut sağlığımız için tehlike içeren bakterilerdir. Bunun yanı sıra artık çoğumuzun da bildiği üzere ağız ve vücut sağlığımıza faydalı bakterilerde ağız içinde yer almaktadır. Bu bakteriler ağız florasının dengelenmesinin yanı sıra çürük oluşumu, diş eti sağlığının korunması gibi faydaları vardır.

Günlük ağız bakımımızı yaparken bize zararlı olan bakterileri ağzımızdan uzaklaştırırken faydalı bakterilere de zarar vermekteyiz. Peki ne yapacağız?

PROBIYOTIKLER

Probiyotiklerin gastrointestinal sistem üzerine faydalı etkileri artık herkes tarafından kabul edilmiştir. Ağız diş sağlığı üzerindeki faydalarını ispatlayan çalışmalar son yıllarda hız kazanmış ve ağız hastalıklarının önlenmesinde ve diş çürüğünün azaltılmasında probiyotikli sakız, tablet ve diş macunu gibi ürünlerin geliştirilmeye başlanmıştır.

Probiyotikler düzenli kullanım ile ağız içinde önemli bir koruyu bariyer oluşumunu destekler, faydalı bakterilerin korunması ve güçlenmesine yardımcı olur. Bu sayede sağlıklı diş ve diş etlerinin yanı sıra ağız kokusu gibi sosyal hayatımızı etkileyen önemli bir probleminde azalmasını sağlar.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Sağlıklı gülüş sağlıklı bir vücut olduğunun bilinci ile çalışan ve bu doğrultuda ürün geliştiren Dentiste’ Ağız bakım ürünleri markası şimdi de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Deniste’ Premium Care Probiotic Consept diş macununu piyasaya sundu. Formülünde Lactobacillus süşlerinden oluşan probiotic kompleksin yanı sıra Cetylpyridinium Chloride ve Çinko Laktat da yer almaktadır. Bu sayede ağız sağlığımızı dengelerken özellikle kışa girerken oluşan ağız içi aft ve diş eti hassasiyetlerine karşı da sizi korumaya yardımcı olur. 12 saate varan koruma sağlar.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber