Denizlispor Beşiktaş maç özeti izle 2-3!

Denizlispor Beşiktaş maç özeti izle! Süper Lig’de Denizlispor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Denizlispor Beşiktaş geniş özet izle! Süper Lig’de 6. hafta maçında Denizlispor ile Beşiktaş takımları kozlarını Denizli’de Atatürk Stadı’nda paylaştı. Haftanın son maçlarından birinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Beşiktaş deplasmanda Denizlispor’a konuk oldu.

İlk yarıyı Hutchinson ve Aboubakar’ın golleri ile 2-0 önde kapatan Beşiktaş, ikinci yarıya da iyi başladı. 48’de Larin skoru 3-0 yaparken; 76. dakikada Mešanović skoru 3-1’e getirdi. 90+4'de ise maçın skoru 3-2 olarak tayin edildi.

Denizlispor Beşiktaş maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

DENİZLİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ? SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİR Mİ? ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU'NDA NELER OLUYOR? Ertem Şener'den bomba gibi iddia: Fenerbahçe kendine lig bakıyor! İşte Süper Lig'de 30. hafta maçlarının VAR kayıtları...