Denizbank emekliye ne kadar promosyon veriyor? Promosyon parası 2020

Denizbank emekliye ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyonu belli oldu.Emekliler ise promosyon ücretleri ile ilgili detayları araştırıyorlar. SGK'nın kamu bankaları ile yaptığı promosyon pazarlığında sonuç çıktı. Peki Denizbank promosyon parası ne kadar veriyor 2020? Detaylar haberimizde...

Bankalar promosyon için çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Emekliler ise emekli maaş promosyonun belli olmasıyla beraber hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya başladı. Araştırılan bankalar arasında Denizbank da yer alıyor. Peki Denizbank promosyon parası ne kadar veriyor 2020?

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ŞARTLARI NELERDİR?

DenizBank'ın sayfasında emekli maaş promosyonun temel şartları şu cümleler ile ifade edildi:

"Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.
Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 500 TL,
Aylık 1.500 TL ile 2.000 TL arasında maaş alanlara 625 TL,
2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 750 TL
promosyon ödemesi yapılacaktır.
Promosyon kazanabilmek için; şubelerimizden veya alternatif kanallardan başvuruda bulunmanız ve maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza ilişkin kampanya beyannamesini onaylamanız yeterli olacaktır.
Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.
Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.
18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;
Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.
Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır."

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Çankırı'da rüzgar minareyi yıktı
Sonraki Haber