Deniz salyası nasıl kokuyor?

Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, Marmara Denizi’ni esir alan deniz salyasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Takipçilerine 'Deniz salyası kokuyor mu?' diye soran Milor, 'Şimdilik koku yok ama görüntü berbat' yanıtını aldı.

Ekim ayından beri Marmara Denizi’nde görülen ve son aylarda ise denizi resmen esir alan deniz salyası, “Marmara Denizi öldü” yorumlarına neden oldu. Denizin üstü kadar altının da salya kaplı olması, canlıların ölmesine, denizdeki yaşamın son bulmasına sebebiyet veriyor.

VEDAT MİLOR SORDU... KOKUYOR MU?

Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, sosyal medya hesabından deniz salyasına ilişkin bir paylaşım yaptı. Marmara Denizi civarında olmadığını ifade eden Milor, takipçilerine 'Deniz salyası nasıl kokuyor?' diye sordu.

Milor paylaşımında şunları söyledi;

"Marmara Denizi civarında olmadığım için (ve bir süre gelemeyeceğim için) zihnimi meşgul eden sorulardan biri de deniz salyasının nasıl koktuğu. Tarif edebilir misiniz lütfen?

Neden sordun diyenler var. Kendimi uzun zamandır gelemediğim İstanbul’da, deniz kenarında hayal ediyorum. Hafif bir rüzgar saçlarımı dalgalandırıyor. Ellerimi açıyorum. Derken, deniz salyası aklıma geliyor..."

'ŞİMDİLİK KOKU YOK'

Milor'un sorusuna deniz salyası görüntüleriyle yanıt veren kullanıcılar şu ifadeleri kullandı;

'Bugün Çanakkale'de hiç koku yoktu ama görüntü berbat.'

'Kocaeli Darıca’daki manzara böyleydi.  Henüz koku yayılmıyor. Ama endişeyle bekliyoruz. Çünkü herhangi bir şey yapılmıyor.'

'Vedat bey Güney Marmara'dayız dün balığımızı tuttuk, yedik şu anda denizde görüntü dışında koku falan yok, balık tadında da bir değişiklik yok. Salyalar da gün be gün sabah varsa akşam yok oluyor ya da tersi.'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber