Demirören Grubu'nun yeni CEO'su Tevfik Kınık kimdir?

Tevfik Kınık kimdir? Türkiye'de enerji ve medya denildiğinde akıllara ilk gelen isimler arasında bulunan Demirören Grubu, CEO olarak sektörün önde gelen isimlerinden Tevfik Kınık'ı göreve getiriyor. İşte Demirören Grubu'nun yeni CEO'su Tevfik Kınık kimdir? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Tevfik Kınık kimdir? Enerji ve medya denildiğinde akıllara ilk gelen isimler arasında bulunan Demirören Grubu, CEO olarak sektörün önde gelen isimlerinden Tevfik Kınık'ı göreve getiriyor. Daha önce bir çok önemli görevlerde bulunmuş isim hakkında araştırma yapılmaya başlandı.İşte Demirören Grubu'nun yeni CEO'su Tevfik Kınık kimdir? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

TEVFİK KINIK KİMDİR?

1977 Bingöl doğumlu olan Kınık, SPK'ya 1999 yılında Uzman Yardımcısı olarak başladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Tevfik Kınık, aynı üniversitenin İşletme Bölümü’nde yüksek lisans ve Harvard Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi yüksek lisans derecelerini tamamladı.

DEMİRÖREN GRUBU

Demirören Holding, LPG sektöründe birçok şirketin sahibi konumundadır. Milangaz, Likidgaz ve Mutfakgaz gibi markalarla LPG sektörünün en büyük grupları arasında bulunan Demirören Grubu, ayrıca piston üretimi de yapmaktadır.

Erdoğan Demirören'in oğlu Yıldırım Demirören ise eski Beşiktaş Kulübü Başkanı ve günümüz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'dır.

Demirören Grubu, medya alanında da faaliyet göstermektedir. Milliyet Gazetesi ve Vatan Gazetesi'nin sahibi olan Demirören Grubu, son olarak da Doğan Medya Grubu'nu tamamen satın almıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında konuşuyor! Tokat'taki deprem Yozgat'ta iki katlı binayı yıktı! Karadeniz'de sıcaklıklar düşüyor mu?
Sonraki Haber