Demet Akalın ile Seda Sayan arasında konser krizi! Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası Sayan ara verdi, Akalın iptal etmedi!

Kardeşini koronvirüs nedeniyle kaybeden Alişan'ın iki dostu Seda Sayan ile Demet Akalın'ın konser kararları ikiliyi birbirine düşürdü. Sayan Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası konserlerine ara verirken Akalın, programını iptal etmedi.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısını yüreğinde hissediyor. Cenaze törenin ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşları içerisinde kalan şarkıcı ve ailesini ünlüler yalnız bırakmamıştı. Ancak şarkıcının yakın iki dostu Seda Sayan ile Demet Akalın'ın verdiği konser kararları ikiliyi birbirine düşürdü.

Sosyal medyada da yankı bulan konser kararları dün magazin gündeminde kendisine yer buldu. "İçimde gelmiyor" diyerek yaklaşık 40 gün konserlerine ara verdiğini açıklayan Seda Sayan, bu kararı sonrası alkış toplamıştı.

Demet Akalın ise dün bazı internet sitelerinde yer alan konser görüntüleri nedeniyle eleştirilmişti. Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmayan ve birkaç gün sonra konser görüntüleri yayınlanan Akalın'ın bu hareketi ve programına ara vermemesi ise çok konuşulmuştu.

Sosyal medyada ikilinin takipçileri de birbirine düştü. Kimi takipçiler, Sayan'ın kararının doğru olduğunu savunurken Akalın'ın yakın dostu Alişan'ın acısına saygu duymadığını dile getirdiler.

Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Sonraki Haber