Demet Akalın ağzını bozdu: G*t, bacak...

Koronavirüs nedeniyle evde kalan ünlüler her gün yeni bir akım başlatıyor. Son olarak 'yastıktan elbise yapma' akımına Şeyma Subaşı ve Enis Arıkan da katıldı. Ani çıkışlarıyla bilinen Demet Akalın, duruma sert sözlerle tepki gösterdi.

Herkesin koronavirüs nedeniyle evde olduğu şu günlerde yeni bir akım sosyal medya kullanıcılarını etkisi altına almış durumda.

On binlerce kişinin paylaşım yaptığı ‘PillowChallenge’ Türkiye’de sadece Eda Taşpınar tarafından yapılırken, dün akşama doğru ise Şeyma Subaşı, Enis Arıkan ve ünlü fenomenler de akıma katıldı…

AKALIN AĞZINI BOZDU

Sosyal medyada Enis ve Şeyma en çok beğeniyi alan iki isim olurken, bir hesabın paylaştığı fotoğrafların altına yorum yapan Demet Akalın ikiliye sert çıktı.

"Ay kandil bugün oturun dua edin. Ay ay ay g.t bacak görmekten!!!" yazan Akalın’a diğer Instagram kullanıcıları da tepki gösterdi.

Bir kullanıcı "Fotoğrafta ne g.t var ne de bacak. Kandil günü hayal dünyan süper" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu! Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki!
Sonraki Haber