Dekolteli pantolon modasına uyan Merve Oflaz'ın cesur tarzı Instagram'ı yıktı

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı iş insanı Allan Hakko ile kısa süre önce yollarını ayıran oyuncu Merve Oflaz'ın Züleyha Kuru imzalı kombini sosyal medyayı salladı. Oldukça cesur bir kıyafetle objektif karşısın geçen Merve Oflaz düzgün fiziği ve iddialı pozlarıyla Instagram'ı adeta yıktı geçti. İşte Merve Oflaz'ın çok konuşulan o fotoğrafları...

2008 yılında katıldığı Survivor yarışmasından şampiyonlukla ayrılan ve sonrasında ise ‘Arka Sokaklar’ dizisinde canlandırdığı Bahar komiser karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Merve Oflaz, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarıyla gündem oldu. Züleyha Kuru'nun defilesine katılan Oflaz, kombiniyle tüm bakışları üzerine çekti. Defileden karelerini sosyal medyadan yayınlayan Oflaz kendine hayran bıraktı.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!