Davutoğlu'nun Taşımalı Mitingi Bile Boş Geçti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Sultanbeyli 'de taşımalı miting yaptı. Buna rağmen Davutoğlu'nun mitingi boş geçti. 350 bin nüfuslu ilçede mitinge taşımalı şekilde 4 bin kişi katıldı.

AK Parti'nin kalesi olarak anılan Sultanbeyli şu sıralarda diğer partilerin merceğinde. Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener 'in dört dükkanla sınırlı şekilde yaptığı esnaf ziyareti gündem olmuştu. Bugünde Davutoğlu kent meydanında sözde bir miting yaptı. Çevre ilçelerden hatta şehir dışından katılımların olduğu gözlenen miting oldukça sönük geçti.

Davutoğlu Sultanbeyli'de Aradığını Bulamadı

Davutoğlu çeşitli ilçelerden taşıma insanlarla miting yaptığı Sultanbeyli'de beklediği ilgiyi göremedi. Mitinge toplamda 4 bin kişi katıldı.

6'lı Masada Bir Çatlak Daha

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin Cumhurbaşkanı adaylarının Ahmet Davutoğlu olduğunu ilan etti. Bu açıklama çatlakların olduğu 6'lı masada bir ayrılığın daha olduğu şeklinde yorumlandı.

Belediye Etkinliği Mitinge Dönüştü

Aynı gün Sultanbeyli Belediyesi de Davutoğlu'nun mitinginin hemen yanıbaşında bir mahalle etkinliği ve konser düzenledi. Etkinlik adeta bir mitinge dönüştü. Çeşitli çevrelerce belediyenin etkinliği doğal miting olarak ifade edildi.

Bugün kimin maçı var? 25 Nisan 2024 maç programı! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları
Sonraki Haber