Davutoğlu'nun küçük prensi FETÖ'cü mü?

Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nde yer alan en genç Kurucular Kurulu Üyesi olarak yer alan İsmail Günaçar'ın "diploma" hadsizliğini babasının da yaptığı ortaya çıktı.

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamayla gündeme gelen İsmail Günaçar, sosyal medya hesabından özür dileyerek "Yanlış anlaşıldım" dedi.

 İsmail Günaçar, Davutoğlu için "En azından diploması var" demişti. Gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Günaçar, "Büyük onur ve heyecan yaşadığım bir anda; bilime önem verme, akademik kariyer sahibi olma ve en önemlisi liyakat ve ehliyet anlamında kast ettiğim "diploma" kelimesi, benim Sn. Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı" ifadelerini kullandı.

 BABASI DA AYNI SÖZLERİ SARF ETMİŞ

Ancak İsmail Günaçar'ın babası Recep Turgay Günaçar'ın da kendisine ait Youtube hesabında Erdoğan'ın diploması olmadığını kesin bir dille ifade ettiği görüldü. ABD'de "Guy Gunacar" ismiyle diş hekimliği yapan Recep Günaçar'ın FETÖ bağlantıları olduğu iddiaları sosyal medyada dillendirilirken kendisinin 15 Temmuz'dan sonra Erdoğan ve AK Parti'yi eleştiren videolar çekerek Youtube'da yayınlaması da dikkat çekti.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak...
Sonraki Haber