Davutoğlu'nun 'Gelecek'i FETÖ hayranı!

Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi’nin tanıtım toplantısında yanından ayırmadığı İsmail Günaçar'ın 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası sosyal medyada yaptığı beğeniler ve babasının FETÖ ile yakınlığı ortaya çıktı.

Ahmet Davutoğlu’nun parti tanıtım toplantısı, büyük bir skandala sahne olmuştu. Davutoğlu'nun, ‘Gelecek Partisi’nin vitrinine koymak amacıyla tanıtım toplantısında sol tarafına oturttuğu 22 yaşındaki Günaçar’ın, İstiklal Marşı'nı okumaması ve yaptığı açıklamalar büyük tepki çekmişti.

ZAMAN’A MANŞET OLMUŞ

Güneş gazetesinde yer alan habere göre:  15 Temmuz gecesi ABD’ye kaçabilmek için her yolu denediğini kendi ağzıyla itiraf eden Günaçar’ın, darbe girişimini alenen öven tweetleri beğendiği de ortaya çıktı.

FETÖ’nün yayın organı Zaman Gazetesi’nin ise Günaçar için övgü dolu haberler yaptığı belirlendi. Gazete, 2016 yılında manşet yaptığı Günaçar için “Yeni bir Aziz Sancar geliyor” ifadelerini kullandı.

  

DARBE GİRİŞİMİNE BEĞENİ YAĞDIRMIŞ

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine tepki gösteren tek bir tweeti olmayan Günaçar’ın beğendiği İngilizce paylaşımlarda, “Erdoğan kontrolü kaybetti” ve “Darbe başarısız olursa Türkiye İslamcı bir devlete dönüşecek” yazıyor.

 

BABADAN İTİRAF

Davutoğlu’nun küçük prensi İsmail Günaçar’ın ABD’de yaşayan babası Recep Turgay Günaçar’ın da birçok skandal videosu bulunuyor. ABD'de “Guy Gunacar” ismiyle diş hekimliği yapan Günaçar, sık sık Youtube’da video yayınlayarak FETÖ savunuculuğuna soyunuyor. Günaçar'ın özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, Başkan Erdoğan ve AK Parti'yi eleştiren videolar çekerek yayınladığı dikkati çekti. Günaçar bir videosunda da ABD’ye ilk geldiğinde FETÖ’cülerin evinde kaldığını itiraf ediyor.

YALANCI PEHLİVANLAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 2023 küresel güç vizyonuna doğru emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin önünü kesmek için yeni senaryoların sahneye konulduğunu söyledi. Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: “Uluslararası aktörler kendilerine yeni piyonlar, yeni maşalar ve taşeronlar bulmuş, günün dinamiklerine uygun cambazlar yetiştirerek bellerine ip bağlamıştır. Sahneye yeni partiler, yeni oluşumlar çıkmaya başlamış, kendilerinde ‘gelecek’ vehmeden birtakım yalancı pehlivanlar ‘yapraktan kispetler’ giyinmeye başlamıştır. Pensilvanya’dan esen rüzgârların kaldırdığı yapraklar, topraklarımızda esen Cumhur İttifakı fırtınasının önünde sürüklenip savrulacaktır.”

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber