Davutoğlu'na şarkı yazmıştı, şimdi Erdoğan'ı tehdit ediyor!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na “Kiziroğlu Ahmet Hoca” şarkısını besteleyen Ayna grubunun kurucusu ve solisti Erhan Güleryüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit etti! Pandemi kapsamında müzik düzenlemesini eleştiren Güleryüz, "Bu iktidarı da yakacak olan müzisyenler olacak" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam pendemi kapsamında uygulanacak yeni normalleşme adımlarını açıkladı.


Erdoğan, Covid-19 salgını ile ilgili kısıtlamaları kaldırma takvimini ilan ederken, "Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 00:00'a çekiyoruz; kusura bakmayın kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" ifadelerini kullandı. Ancak bu açıklamaya kimi müzisyenlerden tepkiler geldi.

O isimlerden birisi de eski Başbakan Ahmet Davutoğlu için yaptığı “Kiziroğlu Ahmet Hoca” isimli seçim şarkısıyla gündeme gelen Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz’dü.

Güleryüz, Instagram hesabından yayınladığı videoda, “Hemen hemen 40 yıldır Türkiye’de müzik üretmeye çalışan bir müzisyenim. Elbette iyi günler de gördük kötü günler de gördük. Sanırım, kullanılan cümlelerden, rahatsızlık vermişiz. Ben 40 yıldır verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bütün Türkiye’den çok özür dilerim” dedi.

Güleryüz, “Yakarsa dünyayı garipler yakar, diye bir cümle var ya; bu iktidarı da yakacak olan müzisyenler olacak, sakın unutmayın bunu” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti!

FETÖ'CÜ EKREM DUMANLI İLE OMUZ OMUZA

“Kiziroğlu” şarkısını eski Başbakan Davutoğlu’na uyarlayan Erhan Güleryüz’ün FETÖ mensupları ile yakın ilişkileri de daha önce kamuoyu gündemine gelmişti.

Erhan Güleryüz, 2009’da düzenlenen Türkçe Olimpiyatları’nda jüri üyesi olarak yer almıştı. Güleryüz, Türkçe Olimpiyatları’nı FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesinin firari genel yayın müdürü Ekrem Dumanlı ile birlikte izlemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!