Dar elbisesi yüzünden zor anlar yaşayan Burcu Biricik, Enis Arıkan'ın diline düştü

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, dar kesim elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı. Merdivenleri adım atarak çıkmayınca çareyi zıplamakta bulan Burcu Biricik, dizideki rol arkadaşı Enis Arıkan'ın diline düştü. Arıkan, güzel oyuncunun merdivenleri çıkmaya çalıştığı o anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Burcu Biricik elbisesi dar geldiği için merdivenleri çıkmakta zorluk çekti. Giydiği siyah şık kıyafetinin dar olması sebebiyle merdivenlerden adım atarak çıkamayan 33 yaşındaki oyuncu çareyi ise zıplayarak çıkmakta buldu. Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde birlikte rol aldığı Burcu Biricik'in elbisesi yüzünden merdivenleri çıkmakta zorlandığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.


ELBİSESİNİN DARLIĞI YÜZÜNDEN MERDİVENLERİ ZIPLAYARAK ÇIKTI

Burcu Biricik elbisesinin azizliğine uğradı. Biricik'in rol arkadaşı Enis Arıkan ise Biricik'in o anlarını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Yakışıklı oyuncu Biricik'i, geçtiğimiz haftalarda aynı şekilde dar elbisesiyle merdiven çıkmakta zorlanan Kim Kardashian'a benzetmesiyle de sosyal medyada gündem oldu. Arıkan, paylaşımına ''Kim Gardaşyan'' notunu düştü.

KİM KARDASHİAN DA DAR ELBİSE KURBANI OLMUŞTU


Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian da geçtiğimiz günlerde kıyafeti yüzünden merdiven çıkmakta zorlanmış ve o anlara ait görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Işıltılı ve gümüş rengi daracık bir elbise geçen Kim Kardashian, Milano Moda Haftası'ndaki o haliyle çok konuşulmuştu.

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu! Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki!
Sonraki Haber