Dangal Hikayesi Nedir? Dangal Filmi Gerçek Mi? Oyuncuları Kimler?

Dangal filmi 27 Ekim 2021 Perşembe akşamı televizyonda ekrana gelecek. Aamir Khan'ın başrol oynadığı film tüm dünyada ilgi çekmişti. 2016 yapımı filmin konusu ve hikayesi konusunda araştırmalar da başladı. İzleyiciler Dangal gerçek mi, hikayesi nedir sorularına yanıt arıyor.

Dangal filmi biyografik bir filmdir. Spor ve Dram olarak işlenen ve 2016 yılında tüm dünyada gösterime giren Dangal gerçek mi? 27 Ekim 2021 Perşembe akşamı TV'de ekrana gelecek olan Dangal filminin konusu, hikayesi ve oyuncuları hakkında detaylar...

DANGAL GERÇEK Mİ?

Bir insanın mücadele etmesi durumunda her zorluğun üstesinden gelebileceğini anlatan Dangal filmi Hint sinemasının tüm dünyada armağan ettiği bir filmdir. Dangal gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Aamir Khan'ın başrolünde oynadığı filmde bir greş hayranı olan Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesi anlatılır.

DANGAL KONUSU NEDİR?

Dangal filminde, Phogat iki küçük kızına güreş öğretme kararı alır. Kızlar Babita Kumari ve Geeta Phogat, çocukluk yıllarından itibaren güreş eğitimi ile büyürler. İki kız büyüdüklerinde ise güreşin iddialı isimleri haline gelir. Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanarak güreşte bu dalda ödül kazanan ilk kadın güreşçi olurken, kız kardeşi Babita da gümüş madalyayı alır. Genç kadın güreşçiler başarıya giden yol boyunca sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti Hakim Ziyech'in geleceği belli oldu! Sözleşme detayları ortaya çıktı Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu!
Sonraki Haber