Dağ evine kaçırılan genç kadından haber var!

İzmir'de 6 gün önce 4 kişi tarafından kaçırılan 24 yaşındaki gıda teknikeri T. K.'nin izi bulundu. T.K. adliyeye giderek ifade verdi.

Olay, İzmir‘in Ödemiş ilçesinde meydana geldi. Geçen salı günü işe gitmek için evinden çıkan T.K., dört kişi kişi tarafından bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı.

Jandarma ekiplerinin çalışması sonrası genç kızı, zorla otomobile bindirdiği öne sürülen kişilerden S.Ç. gözaltına alındı. S.Ç., ‘kişiyi hürriyetinden alıkoymak’ suçlamasıyla tutuklandı.

Ekipler, 24 yaşındaki kadının bulunması ve diğer üç şüphelinin yakalanması için Ödemiş, Nazilli ve Beydağ ilçelerinde çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Ancak altı gün boyunca genç kıza ve şüphelilere ulaşılamadı. Jandarmanın aradığı T.K., bugün kendisini kaçırdığı ileri sürülen şüphelilerin avukatı Taylan Hallıoğlu ile Ödemiş Adliyesi’ne gidip ifade verdi.

 

“SENDE GÖNLÜM VAR” DEYİP İKNA ETMİŞ

Kızına ulaşmanın sevincini yaşayan Ahmet K., gazetecilere şunları söyledi: Kızım, A.B. ve beraberindeki üç kişi tarafından kaçırıldı. Kendisine kaçıran kişiyi “Artık ikna oldum. Benim de sende gönlüm var” diyerek ikna etmiş. A.B., kızımı, kardeşi U.B. ve ağabeyi G.B.’yi Ödemiş’e getirip, avukatlarına teslim etmiş. Kızımı bir dağ evinde saklamışlar. (DHA)

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber