DAEŞ'li terörist: Serbest kalırsam canlı bomba olurum

Bursa'nın İnegol ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek, yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken, yakalanıp tutuklanan DAEŞ'lİ terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19) mahkemedeki ifadesinde, "“Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim. Pişman değilim. Serbest kalırsam canlı bomba olurum” dediği öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DAEŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Dolar yükselişe geçti! İşte 17 Nisan 2024 güncel döviz kurları Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte güncel altın fiyatları Bankaların emekli promosyonu yarışı hız kazandı! Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen kişi ortaya çıktı RGYAS kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar?