Cumhuriyet'in eski yöneticisinden ince gönderme: Eyvah

Cumhuriyet internet sitesinin eski yöneticisi Bülent Mumay, Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun'un gazetedeki yazılarına ara vermesine göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mumay, "Kolay değil tabi her meselenin uzmanı olmak..." dedi.

Cumhuriyet gazetesi, bugün okurlarına bir duyuru yaparak pazar günleri iç ve dış siyasetteki gelişmeleri 'Pazar Yazıları' başlıklı köşesinde kaleme alan Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun'un yazılarına ara verdiğini duyurdu.

Aranın gerekçesi olarak ise 'yoğun çalışma temposu' gösterildi.

BÜLENT MUMAY'DAN GÖNDERME

Cumhuriyet internet sitesinin eski yöneticisi Bülent Mumay bu duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşarak Coşkun'a ince bir göndermede bulundu.

Sözlerine 'Eyvah...' diyerek başlayan Mumay, "Cumhuriyet'in her konuda kalem oynatan yeni "muh(a)bir"i yazılarına ara vermiş. #YeniBirSoluk'a nazar değmiş resmen. Cumhuriyet GYY'sinin açıklamasına göre, "Yoğun çalışma temposu" nedeniyle bir süre yazmayacakmış. Kolay değil tabi her meselenin umzanı olmak..." ifadesini kullandı.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber