Cumhuriyet gazetesi, 'yalanlarını' bir kez daha manşetten yayınlamak zorunda kaldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kişilik haklarına saldıran ve yalan haber yaptığı mahkeme kararıyla tescillenen Cumhuriyet gazetesi, bugün bir tekzip metni daha yayınlamak zorunda kaldı. Gazete, geçtiğimiz gün de manşetinden üç tekzip metni birden yayınlamıştı.

Cumhuriyet gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un kişilik haklarına saldırdığı ve yalan haber ürettiği mahkeme tarafından tescillendikten sonra yayınlamak zorunda olduğu tekzip metinlerini, 31 Mayıs 2020 tarihindeki küpüründe hukuksuzluk gibi bir algı çalışmasıyla manşetine taşımıştı.

Cumhuriyet gazetesi, bugün de bir tekzip mesajı yayınlamak zorunda kaldı. 

İşte manşetten yayımlanan o metin;

''Cumhuriyet gazetesi'nin 15 nisan 2020 tarihli nüshasında ''CHP: Dolandırıcılık'' ve ''Pergolayı koydurduk'' başlıklı haberlerde müvekkilime yönelik asılsız ve mesnetsiz iddiaların yayınlanması nedeniyle aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunlululuğu hasıl olmuştur.

İstanbul Vakıflar II. Bölge Müdürlüğü'nün ihalesi yapılan diğer 35 taşınmaz ile birlikte hazırlık ve ilanını 23.03.2020 tarihinde, ihalesini de 08.04.2020 tarihinde yaptığı Üsküdar ilçesinde yer alan 241,07 m2 sahalı bir arsa için yapılan kiralama ihalesine, Müvekkil, temsilcisi aracılığıyla en yüksek teklifi vermiş ve ihale uhdesinde kalmıştır.'' 

Metnin tamamı;



İstanbul elektrik kesintisi listesi: 16 Nisan Salı! Meteorolojiden Marmara ve Ege için fırtına uyarısı! Reytinglerde kim birinci oldu?
Sonraki Haber